Mer hälsa.

maxi-sydost-hallbarhet-toppbild-700x283-halsa

Mer hälsa.

Vi vill göra det enklare för dig att kunna göra val som får dig att må bra, leva hälsosamt och välja nyttigare mat. Det tillsammans med vårt apotek, minutklinik och att tydligt synliggöra vårt hälsosammare sortiment, är vårt sätt att göra mer för en god morgondag och den svenska folkhälsan.

undersida_puff_bild_hitta_vego_600px

Mer vegolicious

Vi vill hjälpa dig att välja smart. Det gör vi genom att tydligt märka ut alla våra vegoprodukter. Det gör det ännu enklare för dig att göra ett hållbart och mer grönare val i både butiken och online. Det mår både du och miljön bättre av.

undersida_puff_bild_nu_gar_vi_600px

Nu går vi

Mat och motion är två av de viktigaste vägarna till att må bättre. Därför arrangerar vi, en gång om året, promenader en gång i veckan under en månads tid. Det är roligare och enklare att göra saker tillsammans, och förhoppningsvis inspirerar det till att fler väljer att röra på sig.

Brodbild_Livsmedelssatsning_600x600

 

Tillsammans blir det lite lättare.

Några från vår personal har utfört en utbildning på Linnéuniversitetet för att bli mer matkloka. Så att du enkelt ska få hjälp att göra sunda val av personer med rätt kompetens. Läs mer här!