Personlig matrådgivning i butiken

Vi på Maxi ICA Stormarknad älskar mat. Eftersom vad vi äter har stor betydelse för vår hälsa, prestation och välmående erbjuder vi nu Dietist i butik™.

Våra legitimerade dietister och nutritionister har 3-årig universitetsutbildning inom mat och hälsa och finns på plats för dig i butiken flera gånger under året. Dietisterna arrangerar hälsoevent, guidar till bra matvanor, svarar på dina frågor och tipsar om vad som är bra mat just för dig.

Matrådgivning

Varje månad arrangeras ett nytt event med matinspiration, recept, provsmakningar och hälsosam kunskap. Helt kostnadsfritt kan du även få personlig matrådgivning på plats i butiken. Har du frågor om allergiska barn, krånglande magar, vill komma igång med träningen, kanske gå ner i vikt eller önskar du ny inspiration? Isåfall har du hamnat rätt, välkommen till oss i butiken!

Under fliken "Nästa besök" finns datum och tider för Dietist i butik.

Kontakta oss gärna!

Våra dietister och nutritionister finns till för dig som är kund hos oss. När du inte träffar dem i butik kan du nå dem via e-post.

Dietistens val

För att underlätta valen i butik och för att du på ett enkelt sätt ska kunna välja god och hälsosam mat har våra dietister i flera hyllor märkt ut varor med ”Dietistens Val”. Det är livsmedel som i just den hyllan är extra bra val för hälsan.

Dietistens val är livsmedel med:

  • mer fullkorn 
  • fiber
  • bättre fettkvalité
  • mindre socker och
  • utan onödiga tillsatser