Köttfärsfylld paprika

Köttfärsfylld paprika

4 portioner

Ingredienser

  • 4 st paprikor
  • 300 g köttfärs
  • 1 gul lök (hackad)
  • 2-3 pressade vitlöksklyftor
  • 1-1/2 dl kokt ris
  • 3 msk tomatpure
  • 2 msk soja
  • 2 krm paprikapulver
  • Lagrad riven ost
  • Salt
  • Vitpeppar

Gör så här

  1. Stek lök,köttfärs och vitlök tills allting är genomstekt
  2. Blanda i övriga ingredienser och smaka av med kryddor
  3. Fyll paprikorna med köttfärsblandningen
  4. Blanda ihop creme fraiche och tomatpure för att sedan lägga det ovanpå köttfärsblandningen
  5. Toppa med lagrad riven ost och paprikapulver för att sedan baka i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter
  6. Servera med gott bröd och en sallad