Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Hälla är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Från ax till limpa, bakat från grunden

Vi är tillsammans åtta stycken utbildade bagare och konditorer som ser till att våra kunder får ett brett sortiment att välja ifrån. Prova gärna vårt stenugnsbakade valnötsbröd, som är en favorit hos många av våra kunder. Självklart har vi alternativen till dig som har någon form av allergi.

Unna dig själv eller en vän lite delikatesser

Vår personal ser till att ni får alla era sinnen tillfredställda. Vi ger tips, råd och vi har alltid provsmakningar av produkter. Provsmaka gärna våra lufttorkade produkter – skinkor från vår lokala producent Nibble som ligger utanför Tortuna.

Kött för alla tillfällen

När du köper konsumentpackat kött kan vi garantera dig att det är av god kvalitet och att hanteringen sker under kontrollerade former från gård till butik. Köttet från lokala leverantörer kommer från gårdar med god djuromsorg, där man behandlar djuren väl och månar om deras hälsa.