Vanliga frågor

För att göra det enklare för dig att få svar på dina frågor snabbt. Så har vi listat de vanligaste frågorna här nedan. Hoppas det hjälper! Annars kan du alltid besöka oss i butiken så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan.

David Wilson
Marknadschef

Varför slutar ni med att skicka hem tryckta reklamblad?

Den viktigaste anledning är att vi gör allt vi kan för ett mer hållbart samhälle och det här ett av sätten vi gör det vi kan för att bidra. För då tryck, transport och distributionen inte längre behövs i samma utsträckning så får vi en miljövänligare produkt. Sen finns det massor av andra fördelar där du som kund får ta del av ännu fler erbjudanden. Samtidigt som du får snabbare, mer personliga och aktuella erbjudanden direkt i mobilen.

Kan jag hämta reklambladet i butiken?

Ja det kan du. För även om vi den 1 januari 2021 kommer gå över till ett digitalt reklamblad via en dator, padda eller mobil. Så kommer du alltid kunna komma förbi butiken för att hämta ditt tryckta reklamblad.

Vart hittar jag veckans erbjudanden nu?

Du hittar alltid veckans reklamblad på vår butikshemsida. Du kan även ladda ner veckans reklamblad direkt till din mobil.

Det fungerar inte att ladda ner reklambladet till min mobil.

För att du ska kunna ladda ner reklambladet till din mobil behöver du en smartphone, en dator eller en padda. Om det ändå inte funkar, välkommen förbi butiken så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan.

Digitala hjälpen