Vi söker en försäljningschef färskvaror

Vi söker en försäljningschef färskvaror

Det går bra för oss på ICA Maxi Erikslund och vi går en spännande framtid till mötes. Vi har höga och utmanande mål för framtiden och vi behöver nu förstärka vår organisation med en chef som har ett stort driv och vill vara med på denna resa!

Vi på ICA Maxi Erikslund  arbetar varje dag för att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Kunden ska i vår butik inte bara mötas av bra varor till bra priser, utan vi vill även ge kunden personlig service, ett trevligt bemötande och en lättare vardag. Butiken har nyligen genomgått en större förnyelse och vi är i dagsläget en av dom ledande butikerna i landet när det gäller Online-handel.

Vi vill vara en lättare stormarknad för våra kunder och vår vision är att vara: Västmanlands bästa stormarknad där kunden alltid är nr 1.

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett glatt team där vi har kul på jobbet. Du kommer in i ett expansivt företag med intressanta framtidsplaner - ”En lättare stormarknad”, där vi hela tiden vågar prova nya koncept och idéer och strävar efter att göra våra kunders vardag lättare. Vi är nytänkare som vågar agera annorlunda och långsiktigt.

Fortsatt utbildning och utveckling ligger oss varmt om hjärtat och flera av våra medarbetare har gått vidare till nya utmaningar inom ICA centralt eller som egna ICA-handlare.

Om tjänsten
I din roll som Försäljningschef för färskvaror har du ansvar för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt ansvarsområde – både strategiskt och operativt. Du ansvarar för daglig drift, bemanning och att optimera sälj- och lönsamhet inom området färskvaror och jobbar aktivt med säljstyrning/säljplanering.

En viktig uppgift är att ständigt utveckla medarbetare, rutiner och koncept inom färskvaror. Du sätter värde på att skapa en lönsam, effektiv och inspirerande färskvarubutik, så att varje besök inom vår färskvaruavdelning blir en inspirerande och positiv upplevelse för kunden. Det handlar om daglig coaching, uppföljning, tydlig och konstruktiv feedback med ett fokus på att utveckla till de allra bästa och skapa en god atmosfär.

Eftersom vår ambition är att bli Västmanlands bästa färskvarubutik så blir du en nyckelperson för butikens fortsatta utveckling. Till din hjälp har du fem avdelningschefer som du också har personalansvar för, totalt finns det ca 50 personer inom färskvaror (Kött, Chark, Ost, Frukt & Grönt, Delikatess, Butikskök, Fisk och Maxikök). Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till butikschefen.

Vår butik är öppen årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vem är du?
Som person är du drivande, energigivande och en duktig kommunikatör samt en erfaren ledare med naturlig pondus. Vi söker dig som har en god förmåga att inspirera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är en sann lagspelare utan prestige och som inser betydelsen av samarbete mellan butikens olika ansvarsområden och du är drivande i utvecklingsarbete för att nå butikens övergripande mål. Du är framåt, du vågar fråga och du vågar ta tag i och hitta lösningar på problem som kan uppstå.

Din bakgrund
För att lyckas i den här rollen så har du en god erfarenhet av arbete i ledande befattning på en färskvaruavdelning i en större butik. Erfarenhet från arbete med manuella diskar gällande fisk, kött och delikatesser ser vi som väldigt viktigt, likaså är det meriterande om du har jobbat med butikskök/catering.

Viktigt för oss är att du tidigare haft chefsansvar och är van att leda via underchefer.
Du har erfarenhet från roller med ansvar för butiksekonomi, försäljningsansvar, personalbemanning och schemaläggning. Vi ser gärna att du är väl insatt i arbetet kring livsmedelshygien. Har du även
erfarenhet från strategiskt butiksarbete så är det meriterande.

 

Låter denna tjänst intressant för dig?
Du är välkommen att skicka din ansökan till helena.persson@maxi.ica.se. Sista ansökningsdag: 30 november. Båda tjänsterna är på heltid, lön enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!