Lätt Västerås bästa köttavdelning!

Lätt Västerås bästa köttavdelning!

Det är vårt mål att vara Västerås bästa köttavdelning. För visst är det något alldeles särskilt med en riktigt fin köttbit! Speciellt när du vet att det har hanterats på bästa sätt, från djuromsorg till förpackning. Hela vägen räknas.

Därför arbetar vi främst med ICAs färdigpackade kött. Det innebär att vi får hög kvalitet, vet att det kommer från gårdar med god djuromsorg, är väldigt hygienskt hanterat och dessutom förpackat på ett sätt som ger längre hållbarhet. 

Och när du kombinerar den hantering, kunskapet och passionen med ett brett sortiment, ja då vill vi tro att vi är framme vid vårt mål. För här hittar du även kött för alla tillvällen, plånböcker och smaker. Vår strävan är att alltid kunna erbjuda dig ett brett sortiment av bästa kvalitet. Från lamm, fläskkött och fågel till nötkött och ett riktigt bra lokalt sortiment från Carlströms kött & chark.  

Har du några frågor eller önskar du beställa hem något som vi saknar i sortimentet så är du självklart välkommen att kontakta oss på 021- 470 40 00.

 

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din köttbit så tillämpar vi en färskvarugaranti på 200%. Alltså är du inte nöjd med din vara så får du dubbla pengarna tillbaka. Det ska ju vara lätt att göra en god affär!