Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Erikslund är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss på 021- 470 40 00.

Populära avdelningar

Nybakat från vårt eget bageri

Välkommen till vårt bageri. Här bakar vi dagsfärskt bröd och tårtor från grunden, 365 dagar om året. Hos oss hittar du allt från kaffebröd och tårtor till stenugnsbakade limpor och baguetter. Allt bakat på plats i butiken av våra duktiga bagare och konditorer.

Delikatess & fisk – för dig som älskar mat

Vi i butiken är väldigt stolta över vår fina delikatessdisk och framför allt över de duktiga personerna som jobbar där. Här hittar du massor av goda ostar med tillbehör, charkuterier från olika länder, färdigmat, spännande tapas och inläggningar samt fisk och skaldjur.

Västerås bästa köttavdelning!

På Maxi ICA Stormarknad Erikslund packar vi inget kött själva, vi arbetar enbart med ICAs färdigpackade kött. Det har hög kvalitet, kommer från gårdar med god djuromsorg, är mycket hygieniskt hanterat och dessutom förpackat på ett sätt som ger längre hållbarhet.