Välkommen till en lättare stormarknad!

Välkommen till en lättare stormarknad!

Som du troligen märkt så har vi gjort en stor ombyggnad den senaste tiden. Och nu kan vi välkomna dig till en modernare, bättre, roligare, snyggare och luftigare butik. Där det blivit ännu lättare för dig att manövrera vagnar, florera runt bland gångarna, hitta varor och handla. En lättare stormarknad, helt enkelt.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Erikslund är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Svar på några vanliga frågor

Undrar du över något när det gäller vår butik? Här har vi samlat frågor och svar om hur du återfår borttappade saker, varför vi bytt ut plastkassar till nya miljökassar, hur du som kund kan beställa mat från oss, och mycket mer. Hittar du inte svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss.

Erikslund handelsområde

På Erikslunds handelsområde har vi 160 butiker och över 200 000 kvm handelsyta, som gärdena vill uppfylla alla dina önskemål och mer därtill. Så gör som 10 miljoner andra besökare, kom och upptäck vilket fantastiskt handelsområde Erikslund är.

Hos oss är kunden alltid nummer 1

Maxi ICA Stormarknad Erikslund öppnade den 17 Maj 2006 och är idag en av Sveriges största Maxibutiker med en totalyta på 11 226 kvadratmeter och en omsättning på cirka 600 miljoner per år.

Hos oss får du alltid bra service, fräscha färskvaror samt ett brett och djupt sortiment till låga priser. Du hittar alla kända varumärken, men naturligtvis även ICAs egna varor. Alla ICAs egna varor är prisvärda, kontrollerade och kommer från noga utvalda leverantörer. ICA Basic, vårt egna lågprismärke, är ytterligare ett alternativ för dig som tycker om pressade priser.

Våra 175 medarbetare jobbar efter två mål – att alltid kunna erbjuda dig som kund en fin och välfylld butik och att du alltid ska lämna butiken nöjd!

Välkommen in till oss på framtidens stormarknad!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.