Maxi ICA Stormarknad Värmdö sponsrar idrotten på Värmdö

idrott

Maxi ICA Stormarknad Värmdö sponsrar idrotten på Värmdö

Maxi ICA Stormarknad Värmdö är stolt huvudsponsor till Ingarö IF, Värmdö Hockey och GIF Handboll. Vi vill bidra till idrottsverksamheten för barn och ungdomar på Värmdö. Du kan också hjälpa till och stödja Värmdö Hockey och GIF Handboll lite extra, genom att köpa vår sponsringskasse, för varje såld sponsringskasse går 1 kr oavkortat till Värmdö Hockey och GIF Handboll som de delar på. Vi är även stolt sponsor till Gustavsbergs IF Bandy.

GIF-logga-1

Gustavsbergs Handboll

Vi bedriver framför allt ungdomsverksamhet som idag omfattar 200 flickor i åldrarna 8­ - 18 år, uppdelade i 8 träningsgrupper, som innehåller 15 seriespelande lag. Verksamheten hålls igång av cirka 30 ideella ledare, de flesta föräldrar till aktiva barn, men även äldre ungdomar och andra som brinner för handbollen.

Vår vision: Att vara en av de dominerande klubbarna i Stockholm och en av de tongivande klubbarna i Sverige vad gäller damhandboll.

Ideell verksamhet: Vi är glada över att kunna ha en så bred verksamhet och att det finns så många personer i kommunen som på ideell väg gör detta möjligt.

Mer information på: www.laget.se/GustavsbergHandboll

IIF logga

Ingarö IF

Ingarö IF är en förening på strak frammarsch. Vi är närmare 1300 medlemmar och bedriver verksamhet i fem sektioner: bordtennis, fotboll, friidrott, innebandy och motion. Vi har även en föreingsgemensam aktivitet för de yngsta, Idrottslek.

 I vår förening har vi verksamhet som utgår från barn och ungdomars behov. Deras bästa ska alltid sättas i första rummet. Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjlligt.

Mer information på www.ingaroif.se

 

GustavsbergsBandy

Gustavsbergs Bandy

Gustavsbergs Bandy bildades 1906 och det är ett kulturarv att spela bandy i Gustavsberg. Föreningen har ett representationslag i Allsvenskan Norra (näst högsta serien) och ett flertal ungdomslag i respektive serie.
Det finns en god tillväxt av unga förmågor som vi räknar med ska fylla på i vårt A-lag i framtiden och det är en gedigen verksamhet som bedrivs inom Gustavsbergs Bandy. Det bedrivs även en Bandyskola för de allra yngsta och Ekvallen är då fylld av ett hundratal små skridskoåkande barn.

Mer information på: www7.idrottonline.se/GustavsbergsIFBK-Bandy/