Uppsalas största butik

Gammal butik

Uppsalas största butik

Maxi ICA Stormarknad i Uppsala öppnade den 25 Februari 1998 med Bo Malm som ICA-handlare. Detta blev den 18:e Maxi-stormarknaden i Sverige. Från och med år 2000 är det Urban Malm som är handlare i butiken.

Allt under ett tak

Maxi ICA Stormarknad i Uppsala är idag stadens största butik omsättningsmässigt och har över 150 anställda medarbetare som skall sätta dig som kund i fokus och serva dig på alla våra avdelningar i butiken.

På Maxi Uppsala är vi angelägna om att ha ett stort och brett sortiment till låga priser. Det innebär att du har fler alternativ att välja mellan, dels alla kända varumärken samt ICAs egna varor och ICA Basic som är vårt lågprisalternativ. Vår strävan är att kunna erbjuda alla våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik med andra ord allt du behöver under ett tak som kund.

Sedan öppningen 1998 har vi haft en fantastisk utveckling. 2004 planerades det för en utbyggnad och i juni 2005 hade vi premiär för nya Maxi med 3000 nya kvadratmeter. De stora nyheterna vi hade att presentera var ett riktigt bageri med nybakat bröd och tårtor 7 dagar i veckan, manuell fiskavdelning öppen måndag-söndag och Uppsalas största frukt- och gröntavdelning.

Vi öppnade våran manuella deli och kallskänk våren 2013.

November 2013 startade vi våran Näthandel som snabbt blev väldigt populär för både privatpersoner och företag.

Har du som kund synpunkter eller tips hur vi kan bli ännu bättre kontakta oss gärna!

Hjärtligt välkomna till butiken!