Söker vi dig?

ICA-stig och kollegor

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan!
Sara

Sara – Glad bagare med sötsaker i blicken

Sedan augusti 2007 arbetar Sara på Maxis egna butiksbageri. Där förbereder och bakar hon härligt goda matbröd och skapar smarriga tårtor. Efter att ha gått Hotell & Restauranglinjen, gav en 2-årig Bageri och Konditorutbildning i Burgården i Göteborg en bra grund.

Jobbet fick Sara efter att ha arbetat på bagerier och konditorier i både Trollhättan och Vänersborg.

- Bra kamratskap, varierande arbetsuppgifter och mycket kundkontakter gör att jag stortrivs, berättar Sara. Här på Maxi med vårt öppna bageri kommer kunderna direkt till oss med sina frågor och vi kan ge tips och råd. Med vårt breda utbud av både matbröd och konditorivaror har jag stora möjligheter att utvecklas. Jag tycker att det är roligt att dekorera tårtor och bakelser.

På fritiden gör jag inbjudnings- och gratulationskort. Så lite av en konstnär har jag nog i blodet. En resa till Sydamerika, helst Peru, står på önskelistan, avslutar Sara.