Blåbärsprinsess Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Tårtbotten, vaniljkräm, blåbärssylt, grädde och blå marsipan.
Budapestbakelse Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Grädde, maräng, hasselnötter, mandariner och choklad.
Budapeststubbe Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Mjuk nötmarängbotten med vispad grädde, choklad och mandarinklyftor. Glutenfri. Grädde, maräng, hasselnötter, mandariner och choklad.
Frukttårta En fruktexplosion på sockerkaksbotten garnerad med puffat ris. Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Tårtbotten, vaniljkräm, krokella, hallonsylt och frukt efter säsong.
Operatårta En lyxig variant av prinsesstårta med hallonsylt och rosa marsipantäcke. Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Tårtbotten, vaniljkräm, hallonsylt, grädde och rosa marsipan.
Passion/mangomousse En frisk moussetårta fylld med puré från mango och passionsfrukt. Dekoreras med säsongens bär. Bakad i eget bageri. Bakad utan gluten och laktos. Bakad i öppen atmosfär vilket medför att tårtan kan innehålla spår av gluten. Innehållsförteckning Mazarinbotten, passionspuré, mangopuré, laktosfri grädde, gelatin och dekor av bär efter säsong.
Prinsessbakelse Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Tårtbotten, vaniljkräm, grädde och grön marsipan.
Prinsesstubbe Klassiker på sockerkaksbotten med vaniljkräm täckt av ett grönt marsipantäcke. Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Tårtbotten, vaniljkräm, grädde och grön marsipan.
Prinsesstårta En svensk klassiker på sockerkaksbotten med vaniljkräm täckt av ett grönt marsipantäcke. Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Tårtbotten, vaniljkräm, grädde och grön marsipan.
Valrhona tårta En lyxig chokladtårta som är gjord på mörk choklad, ägg, socker och smör. Garnerad med säsongens frukt. Glutenfri. Bakad i eget bageri. Innehållsförteckning Fransk chokladmarängbotten (gjord av mörk choklad, 70% kakao), chokladmarängkräm och frukt. Allergi: denna produkt har inget tillsatt mjöl eller nötter men tillverkas i en öppen miljö där mjöl och nötter används.