Nu utvecklar vi butiken för framtiden

Nu utvecklar vi butiken för framtiden

Vi lyssnar på Er kunder och strävar hela tiden efter att göra butiken bättre! Under våren genomförde vi vår årliga stora kundundersökning. Syftet med den är att få underlag för hur du som kund ser på oss och vilka förbättringar som du önskar. Vi har nu lagt en plan för att genomföra en rad utvecklingsprojekt. Du kommer därför under ett par månader se hantverkare i butiken medans ”nya” Maxi Lindhagen växer fram.

Vi kommer nu under hösten att arbeta med att: 

* Bakom kulisserna byter vi ut våra kyl- och frysmaskiner för att bli mera energieffektiva. Beräkningen är att vi ska spara motsvarande ungefär 20 villkors årsförbrukning av el.

* Bygga en ny Bageri- och kondisavdelning med ett utökat sortiment av surdegsbröd, tårtor och bakelser som vi bakar från grunden i vårt butiksbageri samt att vi byter kyla och inredning.

* Bagga en ny köttavdelning och satsa ännu mera på lokalt och ekologiskt samt byta kyldiskar

* Bygga ett restaurangkök bakom vår delikatessavdelning för att kunna producera mera god- färdigmat och catering i butiken. 

* Vi kommer byta kyldiskar vid vår deli- och fiskavdelning och utöka vårt sortiment av färdiglagad mat, catering och ett utökat sortiment av fisk.

* Göra en större frukt och grönt avdelning med mera plats då det upplevs som trångt idag av dig som kund. Vi kommer också att byta till ny och fräsch inredning.

* Mera plats för mejeriprodukter bl.a. laktosfritt.

* Då vi utökar mejeri och frukt och grönt kommer en hel del varor att få ny plats. Vet att det är besvärligt innan man lär sig hitta. Ska därför se till att vi inte flyttarom mera än nödvändigt och att vi informerar tydligt med skyltar i butiken. 

 

Välkommen in!

 Mats Larsson med medarbetare