VI STÖDJER KAMPEN MOT BARNCANCER

VI STÖDJER KAMPEN MOT BARNCANCER

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken hos barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Varje dag drabbas en familj av det ofattbara; ett barn får en cancerdiagnos. Men det finns hopp – tack vare framgångarna inom barncancerforskning.

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning och är helt beroende av bidrag från privatpersoner och företag. Tillsammans med detaljhandeln driver Barncancerfonden nu kampanjen Ge 10 kr. På så sätt kan vi tillsammans med er, våra kunder, samla in pengar och ge hopp till kampen mot barncancer.    

Vill du vara med och göra skillnad? Det enda du behöver göra är att nästa gång du handlar hos oss på ICA MAXI LINDHAGEN är att säga till personalen i kassan att du vill bidraga med 10 kr till kampen mot barncancer eller om du handlar med självscanning scanna någon av de koder som sitter på våra barncancerfond skyltar. Då slås det in i kassan och syns som en egen rad på kvittot. Pengarna som samlas in går oavkortat till Barncancerfonden. Svårare än så är det inte att bidra till Barncancerfondens livsviktiga arbete!

Varje krona är livsviktig!

Tack för din hjälp!