Vi gör det enklare för dig att handla hållbart

Vi gör det enklare för dig att handla hållbart

Vi tror på att det ska vara ännu enklare att handla mer hållbart. Anledningarna är många, men kanske de två viktigaste är att det är betydligt snällare mot miljön och att vi och våra kroppar mår bättre av det.

Därför satsar vi extra hårt på att du som kund ska få det enklare att kunna fortsätta eller börja handla hållbart genom att till exempel märka ut vad som är eko i hyllan och satsa på att minska matsvinnet. Det vinner både du och miljön på.

4 enkla tips för en mer hållbar vardag.

 

Hjälp oss hitta vad du saknar i eko-hyllan

Vi strävar alltid efter att bli bättre på alla sätt och vis. Bland annat har vi ett av Sveriges största utbud av ekologiska och miljömärkta varor i våra hyllor. Det är för att vi vill göra det enklare för dig att handla hållbart och äta gott. Därför kan du nu också tipsa om vad just du saknar i eko-hyllan.
Tipsa oss idag på kundkontakt.lindhagen@maxi.ica.se

 

Vi har bestämt oss - hos oss ska det vara enkelt att handla hållbart

Därför är alla ICA Maxi-butiker miljöcertifierade enligt Svanen. Det innebär att vi arbetar aktivt med att minska miljöpåverkan lite grann varje dag. Arbetet med Svanen i vår butik, är ett bra exempel på det miljöarbete som görs hos oss på ICA Maxi Butiksnamn.

Det innebär konkret att:

svanen-miljomarkt-butik-rgb