Känn dig välkommen till våra avdelningar!

Känn dig välkommen till våra avdelningar!

Maxi ICA Stormarknad Lindhagen är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa och skönhet samt mycket mer. Allt till priser du gillar!

Ditt dagliga bröd – vi har det!

Till vårt bageri hittar du med förbundna ögon. Det är bara att lita på luktsinnet. För inget doftar väl så härligt som nybakat bröd? Och bakar, det gör vi här varje dag. Allt från grova fullkornsbröd till eleganta tårtor och bakelser. Självklart har vi även en välsorterad brödavdelning.

Delikatessen – en läckrare plats

Det kan aldrig bli för mycket av det goda. Åtminstone inte i en delikatessdisk. Därför strävar vi alltid efter ett riktigt brett och läckert sortiment med godsaker från hela världen! Botanisera – och upptäck något nytt!

Färsk fisk och skaldjur – som du vill ha dem

Färsk fisk rakt över disk – det är så den ska handlas, tycker vi. Hoppas du håller med! Här på vår fiskavdelning hittar du havets läckerheter för såväl vardag som fest. Och tveka inte att be om tips och råd på tillagning.