Räkmacka gjord på rågbröd med majonnäs, ägg, handskalade räkor, krispsallad, gurka, tomat, ärtskott och citron.
Brödet är bakat i vårt egna bageri.
Danskt Rågbröd; Vatten, FULLKORNSMJÖL AV RÅG, klippta RÅGKÄRNOR (9,2%), VETEMJÖL, sirap, solroskärnor, jäst, linfrö, SIKTAT RÅGMJÖL, VETEGLUTEN, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel E 300, salt, mjölbehandlingsmedel (amylas, xylanas), emulgeringsmedel: E472e, druvsocker, enzym, mjölbehandlingsmedel: E300, vegetabilisk olja (raps) Kan innehålla spår av följande allergener: senap, soja, Räkor: Kokta räkor(pandalus borealis),salt,surhetsreglerande medel(citronsyra) ,konserveringsmedel (natriumsoat,kaliumsorbat). ÄGG, Majonäs: Rapsolja,ÄGGULA,SENAPSFRÖ,socker,salt, Syra(mjölksyra,ättika),stabiliseringsmedel (guar,xanthangum),konserveringsmedel (kaliumsorbat,natriumsoat). Dijonsenap: Vatten, SENAPSFRÖN, vitt vin (20%), salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, konserveringsmedel: E224 (kaliumdisulfit). Gurka, citron, tomat, ärtskott, krispsallad.