Kolonial

Kolonial

Allt från vetemjöl till presentasken med chokladpraliner hittar du på vår kolonialavdelning. Ett brett sortiment med allt från basala förnödenheter till det som sätter extra guldkant på tillvaron. Vi har alternativen för alla slags varor – från lågpris till premiummärken!

Konfektyr

Vi har godis för alla smaker och åldrar: allt från godispåsar till chokladkakor och lösviktgodis. Varför inte en bit mörk choklad till kaffet eller en ask praliner till någon du tycker om? Hitta dina favoriter bland hyllorna.

g

Drycker

Vi har ett brett sortiment av drycker. Här hittar du alltifrån mineralvatten till olika läskedrycker att släcka törsten med. Vi har de ledande märkena, ICA:s egna, samt lågprisalternativen.

Livsmedel

Bland livsmedelshyllorna finner du alla basvaror som behövs i hemmet: allt från ris och kaffe till flingor, konserver och kryddor. Vi har ett brett utbud av kända märken samt bra lågprisalternativ.

Non Food

Här hittar du rengörings-/ tvätt- och diskmedel. Men även bullformar och plastpåsar till bullbaket.

Babyavdelningen

Här hittar du barnmat, gröt, salvor, blöjor, och tvättservetter. Men också tillbehör som flaskor, nappar, pottor, babykläder och mycket mer för din lilla älskling. Allt på ett och samma ställe. Här finns även lite aktivitetsleksaker för barnen att leka med under ditt besök här hos oss.

Husdjursavdelningen

Har du hund, katt, kanin eller kanske en fågel? Vi har premiumfoder, billigare alternativ och många tillbehör till din bästa vän. Halsband, koppel, godis och mycket mer hittar du hos oss.

 

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Kolonial
08-562 568 65