Delikatess, fisk & manuellt kött – för dig som älskar mat

Delikatess, fisk & manuellt kött – för dig som älskar mat

Unna dig eller en vän något extra gott. Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Häggvik hittar du allt från manuellt kött, goda ostar, kallskuret och färdigmat till fisk och skaldjur.


Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Delikatess & fisk
08-562 568 43
deli.haggvik@maxi.ica.se

Delikatessen – sätter guldkant på tillvaron

Här hittar du det lilla extra. Delikatesserna som får dina sinnen tillfredställda. Bland annat salami, skinkor och mycket mer som är noga utvalt utav oss. Du kan även köpa lunchen här - kycklingspett, sallader och mycket annat gott finns att välja mellan.

Här kan du också beställa catering till ditt kalas, litet som stort. Smörgåstårtor, delikatessfat, sallader och mycket mer. Är det något du saknar i menyn så försöker vi hitta en lösning just för dig.

deli.haggvik@maxi.ica.se

Färsk fisk och skaldjur

Fisk är gott, nyttigt och dessutom lätt att tillaga med många möjligheter till variation. I dessa tider med kalorijakt och nyttiga Omega 3-fetter är fisk en utmärkt måltid. Vi har alltifrån tonfisk och räkor till gös och lax.

Till helgens lyx kanske du vill köpa hummer som vi kokar själva på avdelningen eller pröva vår populära egengjorda skagenröra. Eller varför inte en skaldjursplatå från våran catering?

deli.haggvik@maxi.ica.se

Manuella köttdisken

Välkommen till vår manuella köttdisk!

Här hittar du kött med det lilla extra, den perfekta biffen noga utvald av oss. Sortimentet kan variera, men är det något du saknar så säg till. Fråga gärna vår kunniga personal, vi hjälper dig gärna!

Instagram

Följ oss på Instagram för inspiration och se vad som händer hos oss.

@maxihaggvikdelikatess