Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Häggvik är ett kundvänligt och modernt inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Frukt och grönt från när och fjärran

Det här är den grönskande oasen i vår butik. Här blandas alla vackra färger med fräscha dofter. Vi har mängder av olika frukter och grönsaker att välja bland, allt från lokalodlat till långväga gäster. Allt från saftiga äpplen till de mer exotiska alternativen.

Vårda din kropp med hälsa och skönhet

Vi erbjuder dig allt du behöver inom kroppsvård samt ett stort utbud av skönhetsprodukter. Vare sig du är på jakt efter den senaste mascaran, en ny doft till kvällen eller mer avancerade hudkrämer hittar du det hos oss.

Vår största avdelning är kassalinjen

Vårt mål är att det ska gå så snabbt som möjligt för dig att betala och åka hem när du handlat klart. Vi lovar att du alltid kan vänta dig ett trevligt bemötande och ett vänligt ord i kassan hos oss på Maxi ICA Häggvik!

Ett brett sortiment av specialkost

Maxi ICA Stormarknad Häggvik erbjuder ett brett sortiment av specialkost som gluten- och laktosfria produkter. För att utveckla vårt utbud vill vi gärna att du kommer med idéer och förslag hur vi kan bli ännu bättre.