Butiken är redan en viktig mötesplats. Vårt konferensrum erbjuds till föreningar, klubbar och andra som behöver en snygg, effektiv mötesplats att samlas på. Så stöttar vi dem i deras viktiga arbete.

Det här är inget vanligt konferensrum. Detta är ett rum som vi byggt i bakre delen av butiken, med plats för massa goda idéer. Här kan nämligen Södertäljes olika klubbar, föreningar och andra grupper sitta för sina möten i deras viktiga verksamheter som bidrar till ett bättre liv för många.

Att vara en aktiv del av samhället betyder mycket för oss på ICA Maxi Vasa Handelsplats. Vi är sedan starten självklart med och bidrar till att göra Södertälje med omnejd till en ännu bättre plats att bo och jobba i. Ett bidrag till detta är vårt sprillans nya konferensrum. Det känns toppen att stötta de andra krafter som, precis som vi, brinner för staden och allt bra vi kan göra tillsammans.

I konferensrummet finns allt det som behövs på en mötesplats där engagemanget och kreativiteten flödar; projektor, white boards, flyttbara bord, rejält sammanträdesbord och givetvis väldigt sköna stolar så man inte blir störd av träsmak. Snyggt, fräscht och modernt. Såhär krokar vi arm med samhället och skapar än starkare band med våra lokala föreningar och klubbar!