Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi vill bibehålla ett Maxi som har ett positivt och engagerat team. Ett arbetsteam som varje dag med glädje vill öppna dörren till en inspirerande matbutik med starkt fokus på den goda måltiden där färskvaror, frukt och grönt står i framkant. Vårt gemensamma tankesätt är affärsmässighet, glädje och enkelhet. Vi ser positivt på utmaningar, vågar tänka nytt och alltid strävar efter ett möte som överträffar kundens förväntningar. Med ledordet "inga problem" visar vi det lilla extra för att tillgodose kundens behov. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med människor som är innovativa, vill vara med att påverka och bibehålla en butik där kunden alltid är i fokus. Människor som tycker om sitt arbete och älskar att jobba med mat och förstår ur viktigt det är att känna glädje på jobbet.

Undrar du varför du ska arbeta hos oss?

Alla trevliga kollegor
Våra medarbetare är goa och glada medarbetare som hjälper och stöttar varandra och våra kunder. Vi krånglar inte till saker och har högt till tak. Att arbeta hos oss kommer att ge dig minnen och vänner för livet.

Hälsa och trevnad
För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, är engagerade och tycker om att gå till jobbet. Vi ska ha kul tillsammans och det ska kännas bra i magen att vara här. Vi erbjuder årliga friskvårdsbidrag, frukostbuffé varje morgon och det finns alltid färsk frukt i vårt lunchrum.

Karriär
Vi vill stimulera till ökad kunskap, utveckling, lärande och ansvarstagande. Hos oss kan du ha en karriär både genom att få en högre tjänst men även genom att byta avdelning eller arbetsuppgifter. Här lär du dig både genom utbildningar, verkliga arbetssituationer och genom att kollegor delar med sig av sina erfarenheter.

Trygg arbetsgivare
Vår ambition är att vara en trygg arbetsgivare som våra medarbetare kan lita på. Hos oss är det viktigt att ha ordning och reda på rutiner, scheman och information. Vi är tydliga med våra mål och visioner och lever alltid efter våra värdeord: Affärsmässighet – Glädje - Enkelhet

Nedan ser du om vi söker medarbetare nu.

Lediga tjänster just nu