Det kan aldrig bli för mycket!

Det kan aldrig bli för mycket!

Det ska finnas mycket av allt, mycket att välja bland och till priser som gör att du kan handla mycket till måltiden och livet kring den. Men vi tror också på det lilla. Hos oss samsas det unika och hemgjorda med det breda och det välkända. Här finns alltid mycket av det goda!

Välkommen hälsar Åke med medarbetare

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Skellefteå är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Vi främjar lokalproducerat

Vi tycker det är viktigt att främja närproducenter och har därför nära samarbete med flera aktörer i Västerbotten. Nyhléns Hugosons och Topp Chark levererar kött- och charkprodukter av högsta kvalitet till oss. Botnia Fisk leverar färsk fisk och Norrmejerier står för högklassiga mejeriprodukter som mjölk, fil, grädd och ost till butiken.

Vi sponsrar Morön BK

Hos fotbollsklubben Morön BK finns 13 pojklag och 9 flicklag i åldrarna 6-16 år. Man spelar i lokala- eller distriktsserier för A-pojkar och A-flickor samt i kommunserien för övriga åldrar.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.