Checklista för påsken

ICA Maxis checklista för påsken

Som vi har väntat. På ledigheten, påskmaten och pyntet! På ICA Maxi finns allt du behöver inför årets mest färgsprakande långhelg samlat under ett tak.

Handla allt för påsken online på ICA Maxi

Handla online i påsk

Långhelg och massor av kvalitétstid med familjen. Just nu kanske inte ett besök i våra butiker lockar. Men Lugn. Vi finns på webben också. Så att ni i lugn och ro kan njuta av påsken tillsammans.

Handla online

Ägg, köttbullar och prinskorv från påskbordet blir matsäck till utflykt

Påsklov

Äntligen lite ledigt. Med ljus och vårväder den här gången dessutom. Ta med barnen ut på en härlig aktivitet. Vad botar spring i benen bättre än en utflykt i skogen? Varför inte plocka med en matsäck full av rester från påskbordet?

Ta vara på resterna

Inred påsken festligt med färger från påskliljor och tulpaner

Inred i påskens färger

Nu kryllar det av vårtecken i både hem och trädgård. Men är inte det tydligaste vårtecknet av dem alla påsken? Sopa bort vinterns sista rester och inred ditt hem med färgsprakande påskliljor och tulpaner. Och varför inte duka upp extra festligt i påskens färger?

3 stilrena påskdukningar

Äggets högtid, påsken är här

Påskägg

Halvor med röror, krämiga i omeletter, av choklad eller fulla av godis. Ja, på servetter till och med! Passa på att unna dig av både de proteinrika och kaloririka varianterna nu när äggets högtid äntligen är här.

Välj och vraka bland påskvänliga ägg

Påskbord med smårätter som gravad lax och ägghalvor

Påskbord

Gravad lax, ägghalvor med goda röror och sillar i alla dess former. Nu är det dags för påskmat igen. Samla dina nära och kära för att frossa i alla godsaker. Hos oss finns allt du kan tänkas behöva på ditt påskbord.

Kom igång med påskbuffén

Påskpyssla med att målaägg och sätta fjädrar i påskris

Pysseltips

Vad passar bättre än att pyssla nu när barnen har spring i benen och du äntligen har lite tid över. Måla ägg tillsammans med de små liven. Och varför inte skriva lite påskkort när du ändå är i farten? Inred ditt hem med påskris och girlanger för att sätta den rätta stämningen.

Pysseltips