Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Partille är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Färskt bröd alla dagar

I vårt bageri bakar vi allt bröd, alla dagar i veckan. Våra duktiga bagare är på plats tidig morgon och ser till att våra kunder känner doften av nybakat när de kommer in i butiken.

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig som här. På våren kommer primörerna, under sommaren njuter vi av svenska bär. Hösten är en enda lång skördefest och under vintern fyller vi på C-vitaminförråden med hjälp av citrusfamiljen.

Läckerheter från delikatesssen

Manuella delikatessen har öppet alla dagar i veckan. Här finner du ett väl utvalt sortiment av charkprodukter, delikatesser, ostar och grillat. Här finns allt för alla tillfällen och smaker!

Vår största avdelning är kassalinjen

Vårt mål är att det ska gå så snabbt som möjligt för dig att betala och åka hem när du handlat klart. Vi lovar att du alltid kan vänta dig ett trevligt bemötande och ett vänligt ord i kassan hos oss på Maxi ICA Stormarknad Partille!