HANDLA OCH VINN!

HANDLA OCH VINN!

Vi fyller 10 år. Det tål att firas med lönsamma tävlingar hela året. Varje månad har du möjlighet att vinna 10 000 kr. Och i december delar vi ut ett storpris på hela 100 000 kr. Det enda du behöver göra är att handla hos oss fyra gånger i månaden samt dra ditt ICA-kort, svara på ett par frågor och motivera varför just du ska vinna.

Prenumerera på vårt veckomejl

Har du inte skaffat ICA-kort än? Ansök och läs mer här!

För att delta i tävlingen behöver du ha registrerat din mailadress hos oss på Maxi Östersund. Logga in på Mitt ICA som du hittar uppe i högra hörnet. Klicka på ditt namn för att komma till inställningar där du registrerar din e-postadress.

Tävlingsregler

När du handlar på ICA Maxi Östersund och drar ditt ICA-kort minst fyra gånger i månaden kommer vi skicka ut ett mejl till dig. Det mejlet innehåller två frågor. Genom att svara på dessa, samt motivera varför just du ska vinna, är du med och tävlar om 10 000 kr. Tävlingen kommer ske samtliga månader under hela 2019. Den kommer avslutas i december då du har möjlighet att kamma hem hela 100 000 kr. Denna stora vinst kommer att skilja sig från övriga månadstävlingar, då kravet är att du handlat och dragit ditt ICA-kort minst fyrtio gånger under 2019.

Juryn består av ICA Maxi Östersunds ledningsgrupp. Deras beslut kommer ej att kunna överklagas. Vinsten delas ut till en person i månaden, och du kan endast vinna en gång per person. Med andra ord: Juryn kommer dela ut tolv vinster till tolv olika kunder under 2019.

Din motivering kommer bedömas efter ambition, innovation och kreativitet. Vinnaren kontaktas den 25:e månaden efter via telefon och presenteras i butiken och eventuellt på hemsidan och sociala medier veckan efter. Om vi inte fått kontakt med vinnaren inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Vinsten beskattas hos vinnaren enligt gällande regelverk och utbetalas netto efter avdrag för aktuell preliminär skatt

ICA förbehåller sig rätten att publicera eventuella bilder, namn och motivering i sina egna medier samt sociala medier. De personuppgifter du lämnar till oss vid deltagande i tävlingen kommer hanteras för utvärdering av tävlingsbidrag, kommunicering till dig vid vinst samt publicering av vinnande bild enligt ovan. För mer information om ICAs hantering av personuppgifter se www.ica.se/dataskydd

Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta Daniel Faxing på: 063-577616.

Stort grattis till Vinnare Emilia Wimmerqvist som vann november månads tävling med följande motivering:

Det jag uppskattar mest med Ica maxi Östersund är den goda kundservicen och det glada bemötandet. Frågar man om hjälp får man gladeligen hjälp. Jag uppskattar även den fräscha butiken med nypåfyllda, fräscha och bra råvaror. 

En till bra sak är hur butiken är uppbyggd. Det är lätt att hitta det man söker efter då det finns gott om personal och tydliga skyltar. Det finns även allt från himmel och jord dvs ett bra utbud av det mesta. 

Varför jag ska vinna är för att jag vill hjälpa till i samhället. Med allt från fritidsgårdar till bidrag. Därför kan det vara bra med ett bidrag som kommer gå till något bra.

Ny månad ny tävling, lycka till!