HANDLA OCH VINN!

HANDLA OCH VINN!

Vi fyller 10 år. Det tål att firas med lönsamma tävlingar hela året. Varje månad har du möjlighet att vinna 10 000 kr. Och i december delar vi ut ett storpris på hela 100 000 kr. Det enda du behöver göra är att handla hos oss fyra gånger i månaden samt dra ditt ICA-kort, svara på ett par frågor och motivera varför just du ska vinna.

Prenumerera på vårt veckomejl

Har du inte skaffat ICA-kort än? Ansök och läs mer här!

För att delta i tävlingen behöver du ha registrerat din mailadress. Surfa in på ica.se, logga därefter in på Mitt ICA som du hittar uppe i högra hörnet. Klicka på ditt namn för att komma till inställningar där du registrerar din e-postadress.

Tävlingsregler

När du handlar på ICA Maxi Östersund och drar ditt ICA-kort minst fyra gånger i månaden kommer vi skicka ut ett mejl till dig. Det mejlet innehåller två frågor. Genom att svara på dessa, samt motivera varför just du ska vinna, är du med och tävlar om 10 000 kr. Tävlingen kommer ske samtliga månader under hela 2019. Den kommer avslutas i december då du har möjlighet att kamma hem hela 100 000 kr. Denna stora vinst kommer att skilja sig från övriga månadstävlingar, då kravet är att du handlat och dragit ditt ICA-kort minst fyrtio gånger under 2019.

Juryn består av ICA Maxi Östersunds ledningsgrupp. Deras beslut kommer ej att kunna överklagas. Vinsten delas ut till en person i månaden, och du kan endast vinna en gång per person. Med andra ord: Juryn kommer dela ut tolv vinster till tolv olika kunder under 2019.

Din motivering kommer bedömas efter ambition, innovation och kreativitet. Vinnaren kontaktas den 25:e månaden efter via telefon och presenteras i butiken och eventuellt på hemsidan och sociala medier veckan efter. Om vi inte fått kontakt med vinnaren inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Vinsten beskattas hos vinnaren enligt gällande regelverk och utbetalas netto efter avdrag för aktuell preliminär skatt

ICA förbehåller sig rätten att publicera eventuella bilder, namn och motivering i sina egna medier samt sociala medier. De personuppgifter du lämnar till oss vid deltagande i tävlingen kommer hanteras för utvärdering av tävlingsbidrag, kommunicering till dig vid vinst samt publicering av vinnande bild enligt ovan. För mer information om ICAs hantering av personuppgifter se www.ica.se/dataskydd

Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta Daniel Faxing på: 063-577616.

Stort grattis till Ingela Jönsson som vann mars tävling med följande motivering:

Jag är fylld av spänning varje gång jag går in på ICA MAXI i Östersund. Oavsett hur många gånger i veckan jag handlar så har det alltid hänt något nytt i butiken. Personalen är fantastiska på alla vis, hjälpsamma, glada och har alltid tid för mig som kund. Jag känner mig sedd och att även jag betyder något för butiken. Och att se till att alla behov tillgodoses, oavsett vad det gäller är ni fantastiska på.
Bästa butiken i Östersund.

Svar på frågorna:

1: Vi utvecklar hela tiden vår butik. Vad var det senaste som vi tillförde?

Utegym

2: Hur många semlor sålde vi semlesäsongen (jan-mars) 2018?

42 196 st


Ny månad ny tävling, lycka till!