Söker vi dig?

Stig och hans kollegor från ICAs reklamfilmer

Söker vi dig?

Vill du bli en del av ett av Östersunds största företag?

Med en omsättning på ca 500 miljoner, närmare 150 anställda och 28 000 kunder i veckan är vi ett företag som ser ljust på framtiden. Vår värdegrund som baseras på Glädje, Engagemang och Trygghet leder oss i vårt dagliga arbete. Med tydliga kundlöften och vår kundidé "Du gör alltid rätt om du gör kunden nöjd" tar vi emot alla kunder.

Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och vill jobba enligt vårt kundlöfte: Inga problem!
Har du tidigare längre erfarenhet från livsmedelsbutik och vill jobba hos oss är vi intresserad av att komma i kontakt med dig.

Längst ned på sidan syns det om vi har någon/några tjänster ute för rekrytering. Vid ansökan, märk din ansökan med vilken tjänst du söker.
Just nu söker vi 4 sushikockar. Klicka på länken längst ner för mer information. Sista ansökningsdag är 24 januari.

Ligger det ingen tjänst ute för rekrytering så hanteras din ansökan som en spontanansökan, som vi alltid tar emot. Dessa spontanansökningar kollar vi alltid när behov uppstår hos oss. En spontanansökan hanterar vi som aktuell i ca två månader. Sedan raderar vi den från sökandelistan för att inte lagra personuppgifter i onödan. Alla ansökningar skickas in via denna adress: personal.ostersund@maxi.ica.se

Lediga tjänster just nu