Söker vi dig?

Stig och hans kollegor från ICAs reklamfilmer

Söker vi dig?

Vill du bli en del av ett av Östersunds största företag?

Med en omsättning på ca 500 miljoner, närmare 150 anställda och 28 000 kunder i veckan är vi ett företag som ser ljust på framtiden. Vår värdegrund som baseras på Glädje, Engagemang och Trygghet leder oss i vårt dagliga arbete. Med tydliga kundlöften och vår kundidé "Du gör alltid rätt om du gör kunden nöjd" tar vi emot alla kunder.

Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och vill jobba enligt våra kundlöften: Inga problem!

Ansökan består av ditt CV samt ett par frågor från oss som du svarar på genom att spela in dig själv och dina svar via datorn eller mobila enhet. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än bara ett cv.

Klicka nedan för att komma till ansökan för Kassaledare.

Om du har tidigare längre erfarenhet från livsmedelsbutik och vill jobba hos oss är vi alltid intresserad av att komma i kontakt med dig. Du kan då skicka in din ansökan till oss via mail på personal.ostersund@maxi.ica.se

Lediga tjänster just nu