Välkommen till Örebros matmecka!

Välkommen till Örebros matmecka!

En enklare och bättre vardag för våra kunder – det är vårt motto.
Vårt kundlöfte är: Maxi Universitetet är det självklara valet när jag tänker mat i Örebro län. Måltid och mat är vårt fokus. Det är lika viktigt för oss att du som kund får vardag som fest att fungera. Vi vill vara din inspirationskälla, vi är familjära och pålitliga samt erbjuder bra service, enkla lösningar och en lokal känsla. Vi strävar efter att ha ett miljö- och hälsofokus, för oss är det självklart att vi är externt kvalitetscertifierade. Välkommen att inspireras hos oss!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Universitetet är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med det mesta under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa och skönhet och mycket mer. 

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.