Förbutiken – för information och spel

Förbutiken – för information och spel

Det första du möter på ICA Maxi Olofström är oss som jobbar med information och spel. Vi är ett glatt gäng som har nära till skratt. Vårt motto att en nöjd kund kommer tillbaka. Här kan du bland annat göra byten och reklamationer. Det är också här du registrerar dig för vårt enklare sätt att handla – ICA Självscanning.

De flesta spelmöjligheter som finns på marknaden hittar du här. Spela med dina egna kunskaper, ta hjälp av våra eller maskinens. Via våra nya elektroniska väggtidningar får du alltid rykande färsk spelinspiration. Du har också mängder av lotter att välja bland. Skulle du vinna löser vi gärna in vinsten. Vi har sålt några riktigt stora vinster och det är lika roligt varje gång.

Receptfria läkemedel

Du har väl inte missat att vi numera säljer receptfria läkemedel i vår förbutik? Här kan du handla allt från huvudvärkstabletter till produkter som kan hjälpa dig att sluta röka.

ICA Kort

Hos oss kan du sätta in och ta ut pengar på ditt ICA Kort. Vill du veta mer om fördelarna med ICA Kort och ICAs bankkort? Fråga oss eller besök deras hemsida. Ansökningshandlingar och information hittar du i stället utanför kassorna.

Övriga tjänster

Hos oss kan du också:

  • Hämta ut evenemangsbiljetter
  • Fylla på kontantkort till mobilen
  • Köpa presentkort, frimärken, postogram, kuvert och telefonkort 
  • Köpa tobak, tobakstillbehör och nya, nikotinfria alternativ

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Förbutiken 
0454-30 12 00, E-post