Vardag eller fest? Vi har det du behöver

Vardag eller fest? Vi har det du behöver

Maxi ICA Stormarknad Olofström har som främsta mål att göra våra kunder nöjda. Vi tycker det är viktigt att ha ett stort brett sortiment till låga priser. Det ska alltid finnas alternativ att välja mellan kända varumärken samt ICAs egna varor. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik där du handlar allt du behöver under ett tak med personal tillgänglig när du behöver hjälp. Har du som kund synpunkter eller tips på hur vi kan bli ännu bättre, kontakta oss gärna.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Olofström är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Vi sponsrar Olofström

Vi vill värna om Olofström och föreningslivet. Det innebär bland annat att intäkterna från våra bananlådor går till Lions Club, vilket ger dem ungefär
24 000 kr om året att satsa på sina projekt.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

För oss är det viktigt att du kan lita på maten du handlar. Därför har vi lagt ner mycket tid på att bli en kvalitetscertifierad butik.

En pigg 25-åring

I maj 1986 öppnade butiken under namnet Bilema och kom till ICA familjen 1988. I samband med detta gjordes en omfattande ombyggnad som var klar 1989 och butiken öppnade i ICAs regi, under namnet Kvantum.

Butiken bytte samtidigt, som Kvantumbutiker i Blekinge och Småland, 1994 namn till Maxi ICA Stormarknad i samband med att ICA samlade stormarknaderna med ett större sortiment av specialvaror under namnet, Maxi ICA Stormarknad. Butiken har hela tiden utvecklats för att möta dagens och morgondagens krav från våra kunder. Senast 2008 byggdes butiken ut med 800 kvm.

Våra kärnvärden är:

  • Personligt
  • Enkelt
  • Tryggt
  • Inspirerande