För dig som är hungrig just nu

För dig som är hungrig just nu

Vi heter ICA To Go och finns för dig som är hungrig just nu. Hos oss hittar du goda frukostalternativ de dagar du har snoozat extra länge. Salladsbar och färdiglagade matlådor när du inte orkar laga lunch till dagen därpå. Dessutom erbjuder vi wraps, snacks, juicer och en massa annat noga utvalt och förbaskat gott.

Vår mat

Salladsbaren

Gillar du sallad men vill ha mer av det ena och mindre av det andra? Då är vår salladsbar något för dig. Där kan du plocka din egen sallad och välja och vraka bland nyttigheterna så du får din sallad precis som du vill ha den.

Handgjort

För att du ska få äta så färskt som möjligt, gör vi en del av vår mat på plats i butiken. Till exempel våra yoghurts, frukostfrallor och baguetter är alla handgjorda av oss. Baguetterna gräddar vi varje dag och fyller till bredden med smakrika fyllningar. Eftersom dessa godsaker görs färskt, har de också en lite kortare hållbarhet. Bäst att avnjuta direkt med andra ord!

Kaffe – slow roast för snabb njutning

Vårt kaffe kommer från Johan & Nyström, ett gäng riktiga kaffeälskare som valt bönor från gårdar de själva besökt. Då vet vi att kaffet är både gott och odlat under bra förhållanden. Bönorna handplockas och rostas sedan långsamt och i små omgångar. Slow roast kallas det. Det lockar fram det bästa i varje kopp kaffe. Prova själv!

Nygräddat mat- och fikabröd

En dag utan gott bröd är en förlorad dag. Tycker vi i alla fall! Därför erbjuder vi alltid nygräddade frallor till salladen eller kontorsfrukosten. Och mumsiga kanelbullar och annat fikabröd som du kan unna dig till kaffet.

Kontakta oss

Har du frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.