Flyttnytt

Välkommen till byggnytt – allt om vår flytt

Hur går flytten och håller tidsplanen är exempel på frågor vi får. För att hålla dig uppdaterat kommer vi lägga ut nyheter om hur det går här nedan. Allt för att du ska få svar på dina funderingar.

Senaste nytt 2024-02-28

Senaste nytt 2024-02-28

Vilken resa det har varit! 2020 så bestämde vi oss för att vi ska flytta till Blygatan. Och nu 28/2 -2024 är vi här! Efter mycket hårt jobb, stort engagemang, svett och tårar så är vi klara för premiär. Nu ska vi visa upp NYA ICA MAXI för Norrköpingsborna! Det ska bli fantastiskt roligt, för nya ICA MAXI är något alldeles speciellt!
Välkomna in och bedöm själva. 

Detta hade inte varit möjligt utan:
ICAs Fastigheter
ICAs tjänstemän
Åhlin & Ekeroth Byggnads AB
Eitech Electro AB
Niklas Andersson ICA MAXI
Flera underleverantörer

Och allt engagemang från försäljningschefer, kassaledare, avdelningsansvariga och övriga medarbetare. Stort tack!

Nu ska vi göra vårt yttersta för att leverera låga priser, ett kundbemötande i världsklass och en butik i toppklass, varje dag 24/7, 365 dagar om året!

2024-02-26

2024-02-26

Nu har vi stängt ICA MAXI i ”Maxihuset” för sista gången. 
Det är med lite blandade känslor vi gör just det, men något som är viktigt att komma ihåg är att vi inte stänger för att det går dåligt eller att vi inte gillar Ingelstashopping. Det är bara så enkelt att tiden har sin gång och nu är det dags för nästa kapitel i ICA MAXI NORRKÖPINGS HISTORIA.

Det har varit förtjusande att se medarbetarnas engagemang och lustfylldhet både i den gamla butiken, men även när det kommer till flytten till den nya lokalen! Nu väntar nya äventyr och fantastiska möjligheter, ICA MAXI 2.0 öppnar på Blygatan 27 kl. 07:00 på onsdag! MISSA INTE DETTA!

Till alla medarbetare, kollegor, säljare, vänner, familj och till alla fantastiska kunder vill vi skicka ett stort tack! Utan er så är ICA MAXI bara ett skal, det vi gör tillsammans gör ICA MAXI till var det är, till vad det har varit och till vad det kommer och bli.
På återseende. / ICA MAXI 

2024-02-12

2024-02-12

Snart lämnar vi Ingelsta Shopping för att öppna upp portarna på Blygatan 27, bredvid Systembolaget. Att flytta en hel Maxi-butik är inget litet projekt.
Under veckorna 7–8 kommer vi att flytta över vårt kära bageri, vår deli, fiskdisk och bistro. Även Online och självscanningen flyttas över till nya butiken. Anledningen är att all teknik och alla system måste ”provtryckas” innan vi öppnar. Detta för att kunna erbjuda en drift- och matsäker butik.

Något som verkligen sticker ut när det kommer till ICA Maxi så är det sortimentet. I vår nya butik kommer du att möta ett otroligt brett sortiment – här finns verkligen allt. Men ju närmre flytten vi kommer, blir sortimentet i gamla butiken mindre. Vår ambition är att kunna erbjuda viktiga basvaror så länge som möjligt. I vanliga fall har vi 22 olika sorters ketchup i butiken, det kommer vi inte ha de sista dagarna. Utbudet kommer minska i takt med utförsäljningen och bra priser.
För mer information om vår utförsäljning, följ oss på sociala medier. @icamaxinorrkoping   

Att flytta och samtidigt bygga upp en helt ny MAXI-butik är komplext och utmanande för hela butikslaget. Att fylla upp nya butiken med varor kommer att kräva någonstans mellan 40 och 50 lastbilar med släp!            

Nu längtar vi till vår premiär!

 

2024-02-08

2024-02-08

Just nu håller vi på för fullt att fylla på varor. Rätt vara på rätt plats. Under de kommande veckorna kommer det komma 40-50 lastbilar med varor till butiken. Det är ca: 8000 varuvagnar. Så vi har och göra, och självklart är det stort fokus på nya butiken. Det går givetvis fortfarande utmärkt att handla i den "gamla".

2024-01-26

2024-01-26

Detta är stort! Nu har första leveransen av mat kommit till butiken. En så kallad mall-order. Då kommer det EN låda av ALLT. Detta för att vi på ett enkelt sätt ska kunna placera ut produkten på rätt plats i hyllan, för att sedan på ett smidigt sätt kunna fylla på när de stora volymerna kommer. Hur många lastbilar går det åt för att fylla upp en HEL MAXI-butik tror ni? 

Följ vår resa om flytten och den stundande premiären av NYA ICA MAXI på Instagram eller Facebook. @icamaxinorrkoping

2024-01-12

2024-01-12

Titta här, nu händer det saker! Äntligen är det dags för att bygga och sätt upp hyllor. Nu ser man verkligen hur det kommer bli när allt är på plats. En fantastisk känsla, vi är supertaggade och kommer inom kort att avslöja lite nyheter och andra roligheter som vi kommer ha i den nya lokalen!

2024-01-05

2024-01-05

Det ser kanske inte ut så mycket för världen men detta är ingången/entrén till NYA MAXI NORRKÖPING. Om bara några veckor hoppas vi att flera tusen kunder kommer strömma in genom dessa grindar! Snart är det även dags att börja fylla butiken med varor, flytten närmar sig med stormsteg nu. Håll utkik på våra sociala medier för mer info!

2023-12-20

2023-12-20

Nu läggs asfalten till Sveriges bästa online utlämning! Här kommer vi få gott om plats att lämna ut varor till våra kunder. Bygget går fortsatt enligt plan här i "tomteverkstan", men snart får nissarna lite julledigt. Vi hörs 2024!

2023-12-07

2023-12-07

Nu har det blivit dags att installera vår nya kassalinje. Det kanske inte ser mycket ut för världen just nu, men här kommer ni få gott om plats att checka ut i vår nya stora kassahage. Vår härliga kassapersonalen ser fram emot att träffa alla kunder här!

2023-11-24

2023-11-24

Installationen av dem nya klimatsmarta kyldiskarna har gått enligt plan. Det blir en väldigt stor förvandling, många av diskarna som vi har i butiken idag är från 1994 när butiken öppnade så det kommer bli ett ganska rejält ansiktslyft kan man säga.

Bygget går fortfarande enligt plan och dem närmaste veckorna kommer vi bygga upp den nya kassalinjen. Nu börjar man verkligen se hur butiken växer fram! 

2023-11-08

2023-11-08

Nu har leveransen av de nya, miljösmarta kylarna kommit! Vårt bygge börjar ta form och liknar mer och mer en sprillans ny Maxibutik. Även om vi har väldigt mycket jobb kvar framför oss så flyter allt på enligt plan och vår uppsatta tidtabell. Nästa vecka sker installationen av kyldiskarna, då bjuder vi på fler bilder inifrån bygget. 

2023-10-25

2023-10-25

Nu börjar man se vart den nya delikatessen och fiskdisken ska vara. Kakel och klinker sätts på plats i skrivande stund. Vi kommer erbjuda våra kunder en fantastisk fräsch butik, det självklara valet för dig som gillar färskvaror. 

Även personalutrymmen som lunchrum och omklädningsrum börjar ta form. Nya kontor, nya samtalsrum och även ett vilorum för alla medarbetarna. Ibland kan det vara skönt med en paus i vardagen. 

Bygget går enligt plan och om ett par veckor kommer dom nya kyl- och frysdiskarna. 

2023-10-09

2023-10-09

Just nu ser vår blivande butik ut som en stor byggarbetsplats. Men det börjar sakteligen ta form.
Golv, tak och väggar är på plats och man börjar ana att det någonstans, bland alla byggarbetare och byggdamm, börjar det växa fram en ny verksamhet. Vår vision är att hela området ska få ett rejält lyft. Det som har legat här innan kommer inte märkas – utan nu rider nya Maxi Norrköping in på arenan.