Flyttnytt

Välkommen till byggnytt – allt om vår flytt

Hur går flytten och håller tidsplanen är exempel på frågor vi får. För att hålla dig uppdaterat kommer vi lägga ut nyheter om hur det går här nedan. Allt för att du ska få svar på dina funderingar.

Senaste nytt: 2023-12-07

Senaste nytt: 2023-12-07

Nu har det blivit dags att installera vår nya kassalinje. Det kanske inte ser mycket ut för världen just nu, men här kommer ni få gott om plats att checka ut i vår nya styra kassahage. Vår härliga kassapersonalen ser fram emot att träffa alla kunder här!

2023-11-24

2023-11-24

Installationen av dem nya klimatsmarta kyldiskarna har gått enligt plan. Det blir en väldigt stor förvandling, många av diskarna som vi har i butiken idag är från 1994 när butiken öppnade så det kommer bli ett ganska rejält ansiktslyft kan man säga.

Bygget går fortfarande enligt plan och dem närmaste veckorna kommer vi bygga upp den nya kassalinjen. Nu börjar man verkligen se hur butiken växer fram! 

2023-11-08

2023-11-08

Nu har leveransen av de nya, miljösmarta kylarna kommit! Vårt bygge börjar ta form och liknar mer och mer en sprillans ny Maxibutik. Även om vi har väldigt mycket jobb kvar framför oss så flyter allt på enligt plan och vår uppsatta tidtabell. Nästa vecka sker installationen av kyldiskarna, då bjuder vi på fler bilder inifrån bygget. 

2023-10-25

2023-10-25

Nu börjar man se vart den nya delikatessen och fiskdisken ska vara. Kakel och klinker sätts på plats i skrivande stund. Vi kommer erbjuda våra kunder en fantastisk fräsch butik, det självklara valet för dig som gillar färskvaror. 

Även personalutrymmen som lunchrum och omklädningsrum börjar ta form. Nya kontor, nya samtalsrum och även ett vilorum för alla medarbetarna. Ibland kan det vara skönt med en paus i vardagen. 

Bygget går enligt plan och om ett par veckor kommer dom nya kyl- och frysdiskarna. 

2023-10-09

2023-10-09

Just nu ser vår blivande butik ut som en stor byggarbetsplats. Men det börjar sakteligen ta form.
Golv, tak och väggar är på plats och man börjar ana att det någonstans, bland alla byggarbetare och byggdamm, börjar det växa fram en ny verksamhet. Vår vision är att hela området ska få ett rejält lyft. Det som har legat här innan kommer inte märkas – utan nu rider nya Maxi Norrköping in på arenan.