Högsta kvalitet med Nackas Egna

Högsta kvalitet med Nackas Egna

På Maxi ICA Stormarknad Nacka har vi en märkning som garanterar ett sortiment med hög kvalitet och är gjorda från grunden av vår kunniga personal. Ett riktigt hantverk kan vi lova. Produkterna har fått märkningen Nackas Egna. Håll utkik efter stämpeln i butiken.

Vi på Maxi Nacka vill erbjuda de bästa produkterna gjorda från grunden i butiken. Unika varor som bara finns på Maxi Nacka. Produkterna finns runt om i hela butiken – i avdelningarna delikatess, bageri, köket, fisk, caféet och skafferiet.


Bröd bakat från grunden i bageriet

Allt som doftar nybakat och kommer från bagarna har vi valt att stämpla med Nackas egna. För festen finns den härliga Valrhonatårtan eller klassisk prinsesstårta. Frukostälskaren kan välja mellan limpor, frallor och baguetter. Givetvis bakar vi också surdegsbröd, karaktäristiskt för sin härliga struktur och långa hållbarhet. På tal om frukost har vi egengjord müsli, samma känsla som om du gjort det själv. Den fikasugna kan förvänta sig smarriga wienerbröd, längder och kransar. Upptäck även Nackas Egna glass som vi gör från grunden i vårt bageri.


Hemlagat i delikatessen och köket

Med utvalda pannfärdiga styckdelar hamnar middagen snabbt på bordet. Växla mellan köttbullar och hängmörat kött. Alternativ för vardagsmaten och långa middagar tillsammans med goda vänner, där hjälper Nackas egna till att hitta rätt prisvärda alternativ. Behöver du komplettera buffén eller middagen med något extra finns till exempel Västerbottenpaj, gratänger, röror och såser att handla över disk. Allt är gjort från grunden med äkta råvaror. Behöver du snabb energipåfyllning kan du ta en färdig smörgås. Alla möjliga varianter finns med kallskuret, skaldjur och röror – se hela utbudet här.


NackasEgna

Skaldjur, rökt och gravad lax

För att ha bästa kontroll på smak och hantering av kokta skaldjur, rökta och gravade laxbitar gör vi det själva i fiskavdelningen. Där kan du även botanisera bland pannfärdiga fiskrätter, inlagda sillar, komplettera skaldjuren med någon av våra goda aiolisåser och alltid hitta säsongens fisk.

Hälsosam kvalité i caféet

Stormarknad är inte alltid lika med storhandling. Kom till vårt Café och restaurang och handla din lunchsallad, en smoothie innan träningen eller ladda energidepåerna med smörgås. Snabbt, enkelt och tidseffektivt, alltid med Nackas Egna som kvalitetsgaranti.

Nackas Vego

I vårt kök och bageri producerar vi Nackas Egna vegetariska och veganska sortiment. Välj bland fikabröd, desserter, färdigmat, såser och mycket mer.

Maxi Nackas rostade kaffe

Följ doften av rostat kaffe till skafferiavdelningen. Vill du gå på det italienska spåret finns espresso, eller som italienarna själva säger; caffè, då det är den vanligaste kaffesorten i Italien. Missa inte heller vårt rostade bryggkaffe. Det passar i alla kaffekoppar.