Hälsa på vårt breda hälsosortiment

Hälsa på vårt breda hälsosortiment

På ICA Maxi i Nacka är vi övertygade om att hälsa inte är en trend – det är en långsiktig livsstil! Självklart hittar du ett brett sortiment av hälsosamma varor i våra hyllor, men vi erbjuder även personlig matrådgivning med våra dietister och har kunniga butiksmedarbetare inom området.

ICA Gott Liv - för en hälsosammare livsstil

Med ICA Gott liv vill vi göra det enklare för dig att göra sundare val när du handlar hos oss. Vi tror inte på pekpinnar och strikta dieter, vi vill istället ge dig inspiration till en hälsosam livsstil och en sund mathållning. Gemensamt för ICA Gott liv-produkterna är mindre socker, salt, fett och tillsatser – men mer av det goda.


Över 600 varor frukt & grönt

I vår välsorterade frukt- och grönt-avdelning hittar du allt från närodlade primörer till lika exotiska som svåruttalade delikatesser från andra sidan jordklotet. Senast vår frukt- och grönt-ansvarigt Miran räknade stannade det på strax över 600 artiklar! Av dem är ungefär en femtedel ekologiska – en del som bara växer och växer.


Rawfood från Renée Voltaire

I Årsta tillverkar våra grannar på Renée Voltaire innovativa läckerheter för en godare, nyttigare och roligare matupplevelse. Vi har bunkrat upp med så mycket vi bara kan! Bland annat hittar du rawfoodkex, bovetecrunch, sprinkles och rawfoodremmar i butiken.

1000 nyckelhål

I vår butik hittar du över 1 000 nyckelhålsmärkta varor. Men vad är nu nyckelhålsmärkt egentligen? Jo, det är varor som är magrare, innehåller mindre socker och salt men mer fibrer än andra livsmedel av samma typ.

Dietist i butiken

Med jämna mellanrum besöker våra legitimerade dietister Caroline och Johanna butiken. 

Apotek Hjärtat

Oavsett om du vill förebygga eller behöver bota ohälsan har vårt apotek öppet dörrarna för dig alla dagar mellan kl 07-22. Välkommen att hämta ut recept, få personlig rådgivning, köpa receptfria läkemedel och hitta produkter för ditt och din familjs välmående. Och du, glöm inte att du kan samla poäng på ditt ICA-kort när du handlar receptfria varor! Läs mer om Apotek Hjärtat


Maxi Nackas hälsorecept