Personlig matrådgivning i butiken

Personlig matrådgivning i butiken

Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka älskar mat och brinner för att skapa Nackas bästa matupplevelse. Mat är en oerhört central del av allas våra liv och därför vill vi självfallet bidra till en hälsosam livsstil. Vi vill därför ge er möjligheten att träffa våra dietister i butiken för att du ska kunna uppnå dina personliga mål med just din hälsa.

We go vego!
Vegan? Vegetarian? Flexitarian? Allätare? Oavsett vad du är eller vad du kallar dig – det finns all anledning att äta mer vego! - du hittar ett fantastiskt sortiment i vår nya VEGO-avdelning.  

Matrådgivning
Helt kostnadsfritt kan du även få personlig matrådgivning, maila gärna oss. Har du frågor om allergiska barn, krånglande magar, vill komma igång med träningen, kanske gå ner i vikt eller önskar du ny inspiration? Isåfall har du hamnat rätt!

Dietistens val
För att underlätta ditt val i butiken och för att du på ett enkelt sätt ska kunna välja god och hälsosam mat har våra dietister i flera hyllor märkt ut varor med ”Dietistens Val”. Det är livsmedel som i just den hyllan är extra bra val för hälsan.
 
Kontakta gärna oss! 

Våra dietister och nutritionister finns till för dig som är kund hos oss. När du inte träffar dem i butik kan du nå dem på kontakt@wadietistkompetens.se Kom ihåg att skriva Maxi Nacka i ämnesraden.