Våra klubbar

Våra klubbar

Alla barn och unga ska ha möjligheten att delta i och utöva sport och idrott, oavsett kön, bakgrund och fysiska förutsättningar. Det är något vi värnar starkt för och aktivt vill bidra till och jobba aktivt med. Du kan bland annat stötta våra föreningar genom att köpa Föreningskassen, då går 1 krona direkt till föreningarna.

Boo Hockey

 Vi är stolta sponsorer åt denna hockeyförening som har sin hemvist i Saltsjö-Boo. Föreningen har som mål att kunna erbjuda en kvalitativ hockeyutbildning för barn och ungdomar och ge dem rätt förutsättningar att komma in på hockeygymnasiet. De har ungefär 400 medlemmar.

Jarlabergs IF

Vi är stolta sponsorer åt Jarlabergs IF, som enligt dem själva är den lilla klubben med den vackraste fotbollen. Föreningen har funnits i 20 och har många duktiga ungdomslag. De håller till i området Jarlaberg och har cirka 250 medlemmar.

Järla IF

Vi är stolta sponsorer åt Sicklaöns största fotbollsklubb, Järla IF. Föreningens ledord är bredd, utveckling, glädje och engagemang. Klubben har funnits sedan 1924 och har cirka 800 medlemmar.

Nacka IBK

Vi är stolta sponsorer åt innebandyklubben Nacka Wallenstam, som är ett resultat av en sammanslagning mellan klubbarna Boo KFUM (innebandysektionen) och Orminge Wallenstam IBK. Klubben har funnits sedan juli 2010 och har cirka 650 medlemmar. 

Skuru IK

Vi är stolta sponsorer åt Skuru IK som är en flersektionsförening med hemvist i Nacka. Föreningen har fyra idrotter på programmet: Basket, Handboll, Simning och Gymnastik. De arbetar efter ledorden långsiktighet, tydlighet, enkelthet och trygghet.Vi stöttar dessutom Skuru IKs elitlag i handboll.Klubben har cirka 1300 antal medlemmar.