Årets Eko insats och Fernando Di Lucas hederspris

Årets Eko insats och Fernando Di Lucas hederspris

I en hård konkurrens med alla övriga butiker i Sverige så stod vi där som vinnare! Vi är otroligt stolta och glada över att ha blivit uppmärksammade för vårt jobb med ekologiska produkter, mat, hälsa och matglädje från medelhavet. Allt för en godare morgondag.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Nacka är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Närproducerat

Visst smakar det lite godare när du vet att maten kommer från en gård nära dig! Det är viktigt för oss att stödja producenter som finns i vårt närområde och småskalig produktion i Sverige. Här kan läsa om några vi samarbetar med

Om butiken

Vi är stolta över att kunna kalla oss Sveriges modernaste stormarknad. Som kund eller medarbetare hos oss upplever du en ljus butik med stark färskvaruprägel, rymliga ytor och luftig miljö. Här får du reda på vad vår vision och misson är!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.