Det här hittar du i butiken

Det här hittar du i butiken

Välkommen till Maxi ICA Stormarknad Motala, din matbutik i Motala. Allt du behöver för vardagsmat och fest – färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Motala är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Fakta om butiken

Maxi ICA Stormarknad i Motala är den personliga och barnvänliga stormarknaden där du på ett enkelt och smidigt sätt hittar allt du söker under ett och samma tak: "One stop shopping".

Det stora sortimentet med god kvalitet och de låga priserna, tillsammans med personalens trevliga bemötande, är våra främsta kännetecken. Upptäck till exempel vår delikatessdisk eller vårt Maxikök där du får inspiration, tips och råd om mat. Allt för att göra det enkelt när du skall handla, dessutom har vi öppet när det passar dig.

På ICA Maxi är vi angelägna om att ha stort sortiment till låga priser. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena.

Historik

Det har runnit mycket vatten under Göta Kanals broar sedan 1992. På den tiden var vi pionjärer. Stormarknad var något nytt i Sverige och när vi placerade butiken i Bråstorp var det nog många som skakade på huvudet. Idag med facit i hand, törs vi säga att vår satsning var rätt och vi fortsätter att satsa i Motala. Vi tror på Motala och tänker fortsätta vårt arbete för att du som kund ska trivas!