Maxipris

Maxipris - Lågt pris varje dag!

I över 100 år har ICA arbetat för att förenkla hela Sveriges vardag. Och på ICA Maxi tycker vi att en enklare vardag innebär att du aldrig ska behöva tänka på priset. Vi arbetar ständigt med att sänka priser på det du behöver mest i vardagen. Av just den anledningen har vi maxat med låga priser på mängder av vardagsvaror, varje dag. Och för enkelhetens skull kallar vi det Maxipris. Håll utkik efter Maxiprissymbolen i våra butiker när du vill spara på kostnader men inte på maten. Vi arbetar ständigt med att utöka vårt Maxiprissortiment – nedan ser du ett axplock av varor som redan har riktigt bra ordinariepris på ICA Maxi.


Barnsligt låga priser på baby- och barnprodukter

Vi på ICA Maxi älskar låga priser! Just därför har vi barnsligt låga priser varje dag på utvalda produkter och varor som passar dig med småbarn där hemma. Fyll på med våtservetter, babyolja, duschtvål eller varför inte lite extra barnmat. Vi har det mesta under ett tak.


Lågt pris på ekologiskt

Att vara schysst mot miljön ska inte vara en ekonomisk fråga. På ICA Maxi tycker vi att det ska löna sig att tänka lite mer klimatsmart. Just därför har vi låga priser på massor av ekologiska produkter varje dag.


Maxat med Maxipriser

Nu har vi maxat med ännu fler låga priser! För oavsett om lönen precis har landat eller om det tre fattiga dagar kvar till den 25:e ska du ha råd att unna dig tycker vi. Just därför har vi maxat med maxipriser. Det innebär att vi har riktigt låga priser på massor av varor varje dag. Från vegetarisk, enkel mat, svensk mat till mer världsvana smaker som spansk mat, italiensk mat och asiatisk mat.


Kom billigt undan för hela familjen

Hos oss på ICA Maxi behöver du aldrig tänka på priset. Vi jobbar ständigt för att du ska få en lägre matkostnad per månad. Med Maxipris får du alltid låga priser på de varorna du behöver mest