Maxipris

Maxipris - Lågt pris varje dag!

I över 100 år har ICA arbetat för att alla i Sverige ska ha en enklare vardag. Och på ICA Maxi tycker vi att en enklare vardag innebär att du aldrig ska behöva tänka på priset. Vi arbetar ständigt med att sänka priser på det du behöver mest i vardagen. Av just den anledningen har vi maxat med låga priser på mängder av vardagsvaror, varje dag. Och för enkelhetens skull kallar vi det Maxipris. Håll utkik efter Maxiprissymbolen i våra butiker när du vill spara på kostnader men inte på maten. Under tiden arbetar vi vidare med att fler varor ska få Maxipris. Se nedan vad vi redan har gjort, och glöm inte hålla koll på våra kommande Maxipris-varor för att få fler låga priser varje dag.

maxipris-puffar-artikelsida-icamaxise-700x550-fas5

Barnsligt låga priser på baby- och barnprodukter

Vi på ICA Maxi älskar låga priser! Just därför har vi barnsligt låga priser varje dag på utvalda produkter och varor som passar dig med småbarn där hemma. Fyll på med blöjor, nappar, våtservetter, tvättlappar eller en extra nappflaska. Vi har det mesta under ett tak. 

maxipris-puffar-artikelsida-icamaxise-700x550-fas4

Lågt pris på ekologiskt

Att vara schysst mot miljön ska inte vara en ekonomisk fråga. På ICA Maxi tycker vi att det ska löna sig att tänka lite mer klimatsmart. Just därför har vi låga priser på massor av ekologiska produkter varje dag. På så sätt kan du handla billigt och få nyttig mat på en och samma gång. 

maxipris-puffar-artikelsida-icamaxise-700x550-fas3

Maxat med Maxipriser

Nu har vi maxat med ännu fler låga priser! För oavsett om lönen precis har landat eller om det tre fattiga dagar kvar till den 25:e ska du ha råd att unna dig tycker vi. Just därför har vi maxat med maxipriser. Det innebär att vi har riktigt låga priser på massor av varor varje dag. Från vegetarisk, enkel mat, svensk mat till mer världsvana smaker som spansk mat, italiensk mat och asiatisk mat.

maxipris-puffar-artikelsida-icamaxise-700x550-fas2

Kom billigt undan för hela familjen

Hos oss på ICA Maxi behöver du aldrig tänka på priset. Vi jobbar ständigt för att du ska få en lägre matkostnad per månad. Med Maxipris får du alltid låga priser på de varorna du behöver mest. Frukost, lunch, middag och alla andra maträtter till ett bra pris. 

maxipris-puffar-artikelsida-icamaxise-700x550-ny-fas

Ännu fler låga priser på ordinarie varor

Håll utkik här efter vilka varor som är näst på tur att få en Maxiprissymbol.