mica-maxikul-toppbildmica-maxikul-toppbild

VÄLKOMMEN TILL MAXIKUL

Det ska vara lika enkelt som det är kul att handla hos oss. Oavsett ålder. Därför startade vi Maxikul. Hos Maxikul är alla barn välkomna, och i de butiker som har Maxikul-hus får alla barn möjligheten att leka, tjoa och stimma av sig medan du som förälder har chansen att få en lugn stund för dig i själv i butiken.


Maxikuls stora stjärna är Mica. En glad, nyfiken, smart, modig och stark tjej som alltid törstar efter nya äventyr. Hennes bästa vän Blipp är en levande guldscanner som kan förvandla sig till vad som helst. Blipp är även ett levande lexikon som hjälper Mica lära sig nya saker. Det kan vara allt från var kommer butikens honung från, varför bin finns till hur ett eko-system fungerar. Och självklart är Mica ivrig att föra denna nyvunna kunskap vidare till alla sina vänner i Maxikul. Därför anordnar hon ibland roliga event med pyssel och olika tävlingar i butikerna.


Fast det är inte alltid lätt för Mica att hinna träffa alla vänner. Därför dokumenterar hon och Blipp sina äventyr i Maxikuls egna barntidning. Tidningen kan du hämta alldeles gratis i butiken men den går också att hitta här på Maxikuls egna hemsida under senaste nummer.


Så välkommen till Maxikul. Och som Mica säger – klara, färdiga och mot nya äventyr.MAXIKUL I BUTIKEN

aggkartongaggkartong

Mica tycker alltid det är roligt att få träffa sina Maxikul-vänner. Därför brukar hon ibland hitta på lite roliga och pyssel för sina vänner. Fast det är såklart inte allt hon gör. Det finns massor av fler event som Mica är med på. Håll utkik i din butik när det är dags för nästa event!DYK IN I MAXIKUL-VÄRLDEN

MaxikulMaxikul

Bläddra och ta en titt i det senaste numret. Finns såklart att hämta gratis i din ICA Maxi butik.MICAS FAVORITPYSSEL

pastaspettpastaspett

Mica är en riktig hejare på att komma på roliga pyssel och aktiviteter. Skriv ut och ta med dig.
Man vet ju aldrig när Micas vänner behöver ha lite extra Maxikul.MAXIKUL ÄR MAXIGOTT

popcorn popcorn

Här samlar vi alla goda recept som Mica och Blipp har valt ut, provsmakat och godkänt. Så oavsett ifall en nyttig smoothie eller en smarrig kaka står på menyn så finner du säkert en favorit för hela familjen här.