Kolonial – allt för skafferiet

Kolonial – allt för skafferiet

Under avdelningen kolonial finns flera underavdelningar med det mesta du kan behöva. Här finns godis, rengöringsmedel, tvättmedel, drycker, ris, pasta, konserver, barnmat och djurmat.

På kolonialavdelningen hittar du vårt bredaste sortiment. Men säg gärna till om det är något som saknas. Vi är måna om att du ska hitta det du söker hos oss! Här finner du både våra egna ICA-varor och de kända märkena. Vårt ekologiska sortiment finns i samma hyllor som det övriga sortimentet. Letar du efter till exempel senap så finns både "vanlig" senap och ekologisk senap på samma hylla. Det gör det lätt för dig att hitta alternativ. Samma gäller för våra rättvisemärkta produkter – ett utbud som hela tiden växer! Spännande mat från världens alla hörn hittar du också här. Passa på att testa något nytt och annorlunda till middag.

Glutenfritt och laktosfritt har vi däremot försökt samla i EN hylla för att underlätta för dig som behöver dessa varor. Här finns bröd, mjölmixer, pasta och mycket mer. De här varorna har nu fått mer plats. Det glutenfria brödet hittar du nu på egen hylla intill naturgodiset, runt hörnet från de andra glutenfria varorna. Vissa mjölsorter som är naturligt glutenfria men även används i andra sammanhang kan du hitta i "vanliga" mjölhyllan.

Gluten- och laktosfria som behöver förvaras i kyla hittar du förstås i mejeriavdelningen. Fryst glutenbröd finns i frysavdelningen strax före kassalinjen.

 

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss!

Ola med personal

040-660 16 24

Ola