Nybakat från bageriet!

Nybakat från bageriet!

Tidigt på morgonen börjar våra bagare jobba för fullt för att du som kund ska kunna möta doften av nybakat! Sedan fyller vi på skåp och kylar med matbröd, kaffebröd, kondisbitar och tårtor så att det alltid är välfyllt.

Här finner du flera olika sorters frallor. Du hittar också limpor som till exempel det populära GI-brödet, Öresundaren och vårt eget stenugnsbakade bröd. Baguetter, både av mindre och större modell, finns också i våra brödskåp.

Låt dig lockas av de ljuvliga dofterna av nybakade muffins, wienerbröd och kanelbullar som smakar gott till eftermiddagskaffet. Varje dag finner du också bakelser och tårtor i vår kyl.

Beställning

Till de speciella tillfällena som till exempel studenten, födelsedagskalaset eller bröllopet kan du beställa tårtan här. Vi gör också populära "fototårtor". För innehållsdeklaration, prisuppgifter och beställning, ring bageriet på 040-660 16 09.

För vår planerings skull vill vi ha din beställning tre dagar före avhämtning. Du kan beställa per telefon eller besöka oss i butiken.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta våra utbildade bagare och konditorer.

 

Jenny och de andra bagarna/konditorerna 
040-660 16 09