Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Västra Hamnen är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Nybakat från bageriet

Låt dig lockas av de ljuvliga dofterna av nybakade chokladmuffins, wienerbröd och kanelbullar som smakar gott till eftermiddagskaffet. Varje dag finner du också bakelser och tårtor i vår kyl. Till högtider  som studenten, födelsedagskalaset eller kanske till och med bröllopet kan du beställa tårtan här. Vill du ha en bild på tårtan kan vi fixa det!

Frukt och grönt för alla säsonger

Vad är godare än svenska äpplen? Söta, saftsprängda och friskt syrliga – nu sprider de sin kryddiga doft i vår fruktavdelning. Koka mos och chutney, baka pajer eller ha i mat. De är också goda precis som de är.

Gott från delikatess- och fiskdisken

I vår manuella delikatess är tanken att du alltid ska få det precis som du vill. Här finns bland annat räksallad, dessertost och skinkor av olika slag. 

Havets läckerheter för alla tillfällen

Hur skulle det smaka med musslor, makrill, lax eller rödspätta? Eller varför inte prova våra egna laxpajer, kräftsallader, inläggningar och röror!

Kött, chark och ost till vardag och fest

I våra välsorterade charkdiskar har vi mycket gott. Falukorv till din stroganoff, grillkorv till utflykten, eller varför inte bacon till raggmunken? Bland våra välsorterade osthyllor hittar du allt från hårdostar av olika lagringsgrad till dessertostar och färskostar. Goda matlagningsostar och magrare alternativ kompletterar utbudet.