Större, bättre & roligare!

Större, bättre & roligare!

Nu är vi äntligen igång på allvar!

Vi har påbörjat vår förnyelseresa av butiken som vi planerat sedan 1 år tillbaka. Vi har arbetat intensivt med allt förberedelsearbete för att se till så alla delar i butiken kommer till sin rätt och alla avdelningar blir både inbjudande och smakfullt presenterade. Vi har utgått från vår vision att skapa Malmös ledande Stormarknad med mål att överträffa våra kunders förväntningar på alla plan.

Under ett antal veckor i höst kommer vi att stöka runt i butiken, men så fort som det är möjligt färdigställa avdelning för avdelning. Vill samtidigt lova dig som kund att vi ska göra vårt bästa för att det ska fungera så smidigt så möjligt under hela förnyelsen. Vi kommer att hålla dig som kund informerad om respektive steg som vi tar i vår förnyelse, så att ni vet vad som pågår. Detta gör vi både via sociala medier och via vårt veckomejl. (Registrera dig här)

I vårt förberedelsearbete har vi tagit in alla inspel och önskemål från våra kunder både ur sortimentstänk och ren utformning av butikens avdelningar, detta i ett hopkok med vår egen vision. 

Efter avslutad förnyelse kommer vi att kunna erbjuda: En större frukt- & gröntavdelning med ett bredare sortiment, en utbyggd färskvaruavdelning med tillagd Sushilösning, tillspetsad manuell Deli & Fiskavdelning samt en mer samlad Mejeriavdelning med bredare sortiment mm. Vi kommer även att kunna stoltsera med en kyl & fryslösning som är 100% miljöneutral samt extremt energisnål. Finns massor mer att nämna men vill gärna att du som kund upplever det själv på plats.

Hoppas att allt detta känns lockande!

Stort och varmt Välkommen!

Fredrik med Personal