Närproducerade varor med hög kvalitet

Rapsfält

Närproducerade varor med hög kvalitet

Vi är måna om närproducerade varor och jobbar därför med flera noga utvalda producenter. Bra djurvård och utmärkta råvaror är bara några av våra kriterier.

Norrbottensgården – norrbottensgarden.se

Vårt nötkött kommer från djur som vuxit upp på gårdar i Norrland. De har betat längs våra älvdalar och vuxit upp under de bästa förutsättningar. I vårt sortiment finns allt från grytköttet till den fina filén. Du hittar våra produkter i utvalda butiker i Norrland.

Nordchark – nordchark.se

Att till kunderna erbjuda närproducerade charkprodukter av hög kvalitet till rätt pris. Råvarorna är svenska och tillverkningsprocessen är kvalitets- och hygiensäkrad. Nordchark är för kunden en trygg och säker charkproducent.

BD Fisk – bdfisk.se

Ledande fiskgrossist i Norrbotten – sedan 1928. BD Fisk erbjuder färska och förädlade fiskprodukter till grossister, restauranger och butiker. Våra ägare är Norrbottens kustfiskare, vilket ger oss unika möjligheter att leverera produkter som klarar märkningen Närfiskat. Vi kan genom våra kvalitetsleverantörer även erbjuda ett komplett sortiment av fiskprodukter med ursprung utanför vår region.