Kassaledare – Maxi ICA Stormarknad Luleå

Kassaledare – Maxi ICA Stormarknad Luleå

Maxi ICA Stormarknad Luleå är Norrbottens största och trevligaste mataffär. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats där du dagligen kommer att möta nya utmaningar. Hos oss arbetar ca 120 engagerade medarbetare för att ge våra kunder enklare och bättre vardag. Gemensamma ledord för alla våra medarbetare är ansvarskänsla, respekt och arbetsglädje.

Har du en utpräglad känsla för service, har tidigare arbetat som ledare i butik och har erfarenhet av kassaarbete? Då kan du vara den vi söker! Nu söker vi en engagerad och duktig kassaledare till Maxi ICA Stormarknad Luleå.

Dina arbetsuppgifter

Inom kassans olika områden är du butikens ansikte utåt och ofta den sista personen som våra kunder träffar under sitt besök hos oss. Arbetsuppgifterna i kassalinjen innebär att professionellt, snabbt och trevligt hjälpa våra värdefulla kunder genom kassalinjen samt att avsluta deras besök på bästa möjliga sätt. Inom kassalinjen ingår områdena kassa, självscanning, kundcenter och Minihuset.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leda, fördela och följa upp det dagliga arbetet i kassaområdet. I rollen ingår även viss bemanningsplanering, utbildning och utveckling av medarbetarna samt löpande uppföljning och kontroll. Som kassaledare skall du säkerställa en hög kundservicenivå genom att personligen aktivt agera i kassaområdet. Arbetet innebär ett högt tempo och mycket kundfrågor därför tror vi att du som söker har en utpräglad känsla för service, kundorientering och brinner för försäljning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vi dina personliga egenskaper. Vi söker dig som person är en positiv och driven, har stor initiativförmåga och tycker om att tillsammans med kollegor nå framgång. Meriterande är om du som söker har flerårig erfarenhet av att leda en kassalinje. Vidare är det viktigt att du är noggrann och strukturerad, gillar ordning och reda. Är en person som trivs med att ta ansvar samt ha förmåga att sprida en god stämning i arbetslaget.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på ca 30 tim/vecka. Vår butik är öppen alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del av butiksarbetet. Lön enligt avtal, tillträde snarast enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan med fullständigt CV och personligt brev till jorgen.olofsson@maxi.ica.se senast 26/1. Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten vänligen ring vår butikschef Jörgen Olofsson 0920-359 03.