Personlig service, matglädje & inspiration

Personlig service, matglädje & inspiration

Vi vill göra våra kunders vardag enklare och bättre. Hos oss hittar du ett förstklassigt stormarknadssortiment - allt under samma tak. Våra medarbetare är kunniga och engagerade och hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar. Dessutom bidrar vi gärna med tips, råd och inspiration i vardagen. Välkommen att handla hos oss!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Luleå är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Närproducerade varor med hög kvalitet

Visst smakar det lite godare när du vet att maten kommer från en gård nära dig! Det är viktigt för oss att stödja och jobba med utvalda producenter som finns i vårt närområde. Bra djurvård och utmärkta råvaror är bara några av våra kriterier.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.