Hopp

HOPP.

När tillvaron vänds upp och ner kan en leksak eller en godsak göra att man glömmer det jobbiga för en stund. Genom våra samarbeten kan vi bland annat hjälpa familjer med svårt sjuka barn.

Tappra Barn är en stiftelse som hjälper barn som har det extra tufft i livet. Tillsammans med våra kunder är vi med och stödjer deras arbete på flera olika sätt.

Gåvoknappen på våra pantmaskiner är kopplad till Tappra Barn.

Under hösten säljer vi speciella Tappra Barn-produkter där en del av summan går direkt till dem. Vi är också guldpartner till Linköpings välgörenhetsgala som Tappra Barn arrangerar.

Varje jul har vi en kampanj där vi lägger på 1 kr på alla bärkassar. Kunderna bidrar med en krona och sedan lägger vi till en summa vid avslutad kampanj.

Två-tre gånger per år kommer Tappra Barn till oss och packar påsar och träffar våra kunder för att stärka vårt samarbete.

› Tappra Barn

Ronald McDonald Hus erbjuder familjer ett boende under den tid ett barn eller en förälder vårdas på sjukhus. När livet vänds upp och ner kan en godsak eller leksak göra att man glömmer det jobbiga för en stund.

Vi står för ett förråd med mat, blöjor med mera som exempelvis familjer som kommer mitt i natten kan nyttja. Det är också en hjälp för dem som har det ansträngt ekonomiskt.

Några gånger varje år är vi där och lagar mat till de boende för att de ska få en paus och glömma bort det jobbiga för en stund. Vi skänker också mat och godsaker inför storhelgerna.

De kommer också till oss några gånger per år och packar påsar och träffar våra kunder för att stärka vårt samarbete.

› Ronald McDonald Hus